עוגת יוגורט ופצפוצי שוקולד
עפר גדנקן No Comments on עוגת יוגורט ופצפוצי שוקולדשף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- צוואת הלוחם: "התחלנו במהלך היסטורי ועלינו לסיימו בניצחון מוחץ"
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דף ע"ה
- יענק'לה במונולוג מצמרר: "הפעם האחרונה שראיתי את אחותי"
- אלוף במיל' הכהן: "ההימנעות ממשל צבאי בעזה היא תקלה"
- ההתלבטות וההכרעה: חוק גיוס פשרני או מחמיר
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
זמן עבודה:20 דקות
זמן הכנה:40 דקות
כמות מנות: בהתאם לפריסה
רכיבים:
מרכיבים לעוגה:
גביע מולר מיקס פצפוצי שוקולד
150 מ"ל שמן
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל איכותית
300 גרם סוכר
240 גרם קמח תופח
מעט שמן לשימון התבנית
מרכיבים לזיגוג סוכר :
100 גרם אבקת סוכר
2-3 כפות חלב
אופן הכנת הזיגוג :
מערבבים בקערה בהדרגה את אבקת הסוכר עם החלב עד שמתקבלת מסה מבריקה וסמיכה מאוד הניתנת לזילוף.
אופן הכנת העוגה:
- 1. מערבבים במיקסר עם מטרפה את היוגורט, השמן והסוכר.
- 2. מוסיפים את תמצית הוניל , הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- 3. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- 4. מוסיפים מחצית מפצפוצי השוקולד ומערבבים לאט להטמעה במסה.
- 5. מעבירים את התערובת לתבנית קוגלהוף משומנת ומקומחת קלות.
- 6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 40 דקות.
- 7. מקררים מעט, מחלצים את העוגה מהתבנית ומצפים בזיגוג הסוכר.
- 8. מקשטים ביתרת פצפוצי השוקולד.
בתאבון
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.